gastronomi på Skovriderkroen

Menukreationer og Bæredygtig Gastronomi på Skovriderkroen

Skovriderkroens køkkenteam skaber skræddersyede menuer baseret på sæsonens råvarer og gæsternes ønsker. Vi mestrer både klassisk og moderne køkken, med fokus på god smag og gastronomi i højsædet.

Ledet af Alexander Hurtig sammensætter vores erfarne kokke retter med friske, lokale og primært økologiske ingredienser for den ultimative smagsoplevelse.

Vores menu hylder lokale råvarer og bidrager til en grønnere fremtid. Hos Skovriderkroen handler det ikke blot om at levere mad – det handler om at levere en oplevelse.

To kokke i køkkenet tilbereder en kulinarisk oplevelse med sæsonens råvarer og økologiske ingredienser, fremhæver Skovriderkroens fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed.

SÆSONEN AFSPEJLER SIG I MENUERNE

Årstiden afspejler sig altid i vores menuer, hvor vi udnytter sæsonens friske råvarer til at skabe unikke og smagfulde retter. Hver menu er en hyldest til det aktuelle årstids udvalgte ingredienser, hvilket sikrer en varieret og altid aktuel gastronomisk oplevelse.

PLANLÆGNING AF MENUEN

Under kyndig vejledning sammensætter vi i fællesskab med dig den perfekte menu, der tilpasses dine ønsker og sæsonens råvarer. Vores team arbejder tæt sammen med dig for at skabe en skræddersyet menu, der fremhæver de bedste ingredienser og sikrer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

ØKOLOGI OG ANSVARLIGHED

I Skovriderkroens køkken har vi stort fokus på ansvarlighed, zero waste og økologi. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og derfor samarbejder vi med nøje udvalgte leverandører, når vi sammensætter vores menuer og når vi laver maden.

På Skovriderkroen bruger vi råvarer, der afspejler gæsternes ønsker og sæsonen. Ydermere tager vi madspild alvorligt og arbejder aktivt på at minimere det. Dette gør vi ved at vælge råvarer i sæson, tilpasse portionsstørrelser, og bruger CO2-venlige ingredienser.

En del af noget større

GastroNu er en del af Skovriderkroens køkken og tilbyder frokostordninger til virksomheder i hverdagen, med planer om snart også at tilbyde catering ud af huset. Skovriderkroen drives af Lasse Skov Event Management, som i september 2023 overtog kroens lokaler til brug for udlejning og events. Udover Skovriderkroen omfatter Lasse Skov Event Management også klubben Reservatet samt bar- og cocktailvirksomheden FlytBar.